Szűrés

A(z) gamer monitor kulcsszót tartalmazó cikkek

A játékosok imádni fogják az új AOC monitort

2020. február 26. -

A képernyő-specialista AOC bemutat egy áttörő jelentőségű monitort, melyet a nagyteljesítményű felszerelésekre vágyó, különösen versenyjátékosoknak és e-sportok  rajongóinak szánt. 240 Hz frissítési rátájával és extrém alacsony, 0,5 ms válaszidejével (MPRT) a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC AGON AG273QZ észbontóan gyors. 

Kulcsszavak: AOC, monitor, gamer monitor
Tovább

Bemutatkozik az AGON 3 prémium gamer monitorcsalád legújabb tagja

2020. február 24. -

A képernyő-specialista AOC piacra dobja a 88,98 cm (35 hüvelyk) képátlójú AOC AGON AG353UCG modellt, amely a követező generációs AGON 3 sorozat tagja és a széles körben elismert AG352UCG6 ultraszéles monitor továbbfejlesztett változata. 

Tovább

Álomkütyük karácsonyra szenvedélyes játékosoknak

2019. november 19. -

Ha egy igazi gamert szeretnénk meglepni karácsonykor olyan ajándékkal, amitől leesik az álla, laikusként bizony sokszor nehéz kiigazodni ebben a világban. A számítógépek és a videójátékok szerelmesei folyamatosan azon gondolkoznak, hogyan tehetik még ütősebbé a felszerelésüket, hiszen a legújabb technológiák használata a teljesítmény szempontjából meghatározó az e-sportok világában. 

Tovább

A Dell és az Alienware megalkotta a tökéletes PC-s játékrendszert

2019. szeptember 2. -

A Dell és az Alienware a komoly játékosok és a kezdők igényeit is egyaránt kielégítő, új technológiákat mutatott be a Gamescom kiállításon: laptopok, asztali számítógépek, monitorok, headsetek, billentyűzetek, egerek – egy teljes játékrendszer, amelyet a kitartó és folyamatos innováció inspirált.

Tovább